Mikä on Balance Taping™?

Balance Taping™ on lihaksien ja lihasten ympärille tehty teippaus. Tarkoituksena on tukea ja estää ei-fysiologista jännitystä lihaksessa. Balance Taping™ avulla voimme samalla tavalla kuin tavanomaisella urheiluteipillä tukea niveliä ja lihaksia rajoittamatta merkittävästi potilaan nivelliikkuvuutta. Balance Tape™ ja tavanomaisen urheiluteipin ero on että Balance Tapeillä™ on 60 % kimmoisuutta ja seuraa kehon liikkeitä. Tämä mahdollistaa sen että henkilö voi jatkaa fyysistä aktiviteettia toiminnallisella tuella.

 

Tavallisia käyttötarkoituksia:

Teippiä käyttämällä voidaan ennaltaehkäistä lihasten, jänteiden ja nivelten ylirasittumista. Akuuttien vammojen yhteydessä, jossa esiintyy myös verenvuotoa ja turvotusta, voidaan teipillä onnistuneesti tukea turvotuksen nesteenkiertoa elimistössä ja siten nopeuttaa paranemista. Teippiä käytetään myös nivelen asennon ja kehon ryhdin tukemisessa.

Balance Tape™ voidaan käyttää myös yhdessä muiden hoitomuotojen kuten iskuaaltohoidon tai poikki-hieronnan kanssa.

Balance Tape™ on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta. Teippissä ei ole myrkyllisiä aineita eikä lääkkeitä. Se kestää kosteutta hyvin ja pysyy iholla noin 5-7 päivää. Teippiä saa useissa väreissä, mutta toimivat kaikki teknisesti samalla tavalla.